Heeft u een cliënt, waarvoor inwonende 24 uurs thuiszorg een oplossing zou kunnen zijn ?

Zuster in Huis werkt graag samen met cliënt-ondersteuners zoals Case Managers, Dementie consultents en wijkverpleegkundigen. Samen komen we vaak tot de beste oplossing om een cliënt thuis te laten wonen. Samen zorgen we voor een client. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en/of een samenwerking met uw organisatie? Neem gerust contact op met Jolanda Oeij of Sandra Beukers.

Samen ervoor zorgen dat een cliënt gelukkig en veilig thuis kan blijven wonen. Dat is ons streven.

Voor wie is Zuster in Huis?

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners voldoende kennis hebben over deze ziekte.

Lees meer

24 uurs Dementie zorg

24 uurs Dementie zorg

De 1-op 1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen vaak voor een verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en zijn/haar familieleden.

Lees meer

24 uurs MS zorg

24 uurs MS zorg

Het verloop van een spierziekte zoals MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dat vergt veel zorg.

Lees meer

24 uurs zorg

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft zoals palliatieve zorg en zorg bij revalidatie en ouderdom.

Lees meer

Meer over

Onze zorgverleners ( m/v)

Wij zoeken een verzorgende, die het beste bij de client past. Zij of hij komt naar Nederland en biedt zorg met ouderwetse toewijding en plezier.

Zuster in Huis in de media

Hier vindt u artikelen, interviews op tv en radio over de dienstverlening van Zuster in Huis. Zuster in Huis is een onderdeel van Global Care Capacity BV.