Op zoek naar de beste 24 uurs zorg met een inwonende zorgverlener?

Soms ziet u door het bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel 24 uurs zorgaanbieders. Wat is de beste zorg? Hoe gaan we dit financieren? Welke aanpassingen zijn er nodig in uw woning ? Wij helpen u met alles. Zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen.

We beginnen met een bezoek bij u thuis en informeren u uitgebreid over onze dienstverlening. Heeft u interesse dan ontvangt u gratis een uitgebreide offerte inclusief de indeling van uw zorgbehoefte. Hierna zoeken we voor u een of twee zorgverleners die het beste bij u passen. Wij letten hierbij op ervaring, opleiding, persoonlijkheid en natuurlijk uw ziektebeeld.

Uw zorgverlener wordt altijd intensief begeleid door een speciaal toegewezen zorgmanager. Door middel van dagevaluaties en evaluaties bij u thuis blijven wij nauwkeurig op de hoogte en zorgen we ervoor dat uw zorg altijd goed geregeld is.

Wij helpen u om de beste zorg zo snel mogelijk voor u in te zetten. Van het aanvragen van het PGB, het maken van een Zorgleefplan tot het adviseren over hulpmiddelen in huis.

 

Hoe werkt Zuster in Huis?

Meer over

Onze zorgverleners ( m/v)

Wij zoeken de verzorgende, die het beste bij u past. Zij of hij komt speciaal voor u naar Nederland en zorgt met ouderwetse toewijding en plezier voor u.

Zuster in Huis in de media

Hier vindt u artikelen, interviews op tv en radio over de dienstverlening van Zuster in Huis. Zuster in Huis is een product van Global Care Capacity BV.