Inwonende thuiszorg in het nieuws

Zuster in Huis is een product van Global Care Capacity BV. Wilt u meer weten over Global Care Capacity of de ontwikkelingen en ervaringen in 24 uurs thuiszorg? Hieronder treft u een overzicht van de artikelen in magazines, kranten en links naar nieuwsrubrieken op internet.

Hoe werkt zuster in huis?

Voor wie is zuster in huis?

Ondernemend Nederland

de Volkskrant

Plus magazine


open als PDF

Debat op 2

Wat doen we met oma?

Nederlands Dagblad


24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners voldoende kennis hebben over deze ziekte.

Lees meer

24 uurs Dementie zorg

24 uurs Dementie zorg

De 1-op 1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgt vaak voor een verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en zijn/haar familieleden.

Lees meer

24 uurs MS zorg

24 uurs MS zorg

Het verloop van een spierziekte zoals MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dat vergt veel zorg.

Lees meer

24 uurs zorg

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft : o.a. palliatieve zorg, revalidatie en zorg bij ouderdom.

Lees meer

Meer over

Onze Zorgverleners ( m/v)

Wij zoeken de verzorgende voor u, die het beste bij u past. Zij of hij komt speciaal voor u naar Nederland en zorgen met ouderwetse toewijding en plezier voor u.

Klanten over Zuster in huis

Onze klanten, hun familie leden en onze partners bij o.a. ziekenhuizen, ervaren de zorg van een inwonende zorgverlener als zeer kwalitatief.