Wie zijn wij?

Zuster in Huis bestaat uit een enthousiast team van zorgmanagers en medewerkers dat onder leiding staat van Sandra Beukers en Jolanda Oeij. Beiden hebben, via zusterorganisatie smiling faces, jarenlange ervaring in het werven en selecteren van buitenlands personeel voor zorg en hulp aan huis. Onze expertise, full service, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mensen zorgen voor de beste 24 uurs ZORG.

Ons Team


Sandra Beukers
Directeur recruitment & kwaliteit


Jolanda Oeij
Directeur zorg & verkoop


Jade Murton
Recruiter


Paola Reith
Zorgmanager


Cristal Gregorius
Recruiter

Conny Neef
Zorgmanager


Anne de Haan
Office Manager


Lois van Dijk
Trainee

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners voldoende kennis hebben over deze ziekte.

Lees meer

24 uurs Dementie zorg

24 uurs Dementie zorg

De 1-op 1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en zijn/haar familieleden.

Lees meer

24 uurs MS zorg

24 uurs MS zorg

Het verloop van een spierziekte zoals MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dat vergt veel zorg.

Lees meer

24 uurs zorg

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft zoals 24-uur zorg, revalidatie en zorg bij ouderdom.

Lees meer

Meer over

Onze zorgverleners ( m/v)

Wij zoeken de verzorgende, die het beste bij u past. Zij of hij komt speciaal voor u naar Nederland en zorgt met ouderwetse toewijding en plezier voor u.

Zuster in Huis in de media

Hier vindt u artikelen, interviews op tv en radio over de dienstverlening van Zuster in Huis. Zuster in Huis is een product van Global Care Capacity BV.