Waarom een inwonende Europese zorgverlener?

Zuster in Huis geeft buitenlandse verzorgenden een kans om in Nederland te werken en bij u als zorgvrager in te wonen. Zij zorgen nog met een ouderwetse toewijding en vinden het leuk om in een ander land te wonen en werken. Net als Nederlandse zorgverleners zijn zij professioneel en indien noodzakelijk gediplomeerd (Niveau 2 of 3). Zij spreken Engels of Duits en zijn bereid om in korte tijd de Nederlandse taal te leren. Onze zorgverleners komen uit Zuid- en Oost-Europa. De buitenlandse zorgverlener heeft ruime ervaring in het verzorgen van zorgvragers en is deskundig op het gebied van uw aandoening.

Het is heel belangrijk dat het klikt, zodat u thuis niet alleen de noodzakelijke zorg krijgt maar dat het ook gezellig is.

Wij zoeken voor u een of twee zorgverleners die het beste bij u passen. Wij letten hierbij op ervaring, opleiding en persoonlijkheid. De intensieve en persoonlijke aandacht van de inwonende zorgverlener in uw eigen vertrouwde omgeving verhogen uw kwaliteit van leven. Als het nodig is krijgt uw inwonende zorgverlener ook bijscholing van ons. De zorgverlener werkt volgens het opgestelde zorgleefplan, houdt dagrapportages bij en evalueert haar werkzaamheden periodiek met onze Nederlandse zorgmanager. Onze zorgverleners ondersteunen u bij de persoonlijke verzorging, begeleiding en licht huishoudelijk werk. Verpleegtechnische handelingen worden niet door ons uitgevoerd. Hiervoor werken wij samen met lokale thuiszorgorganisaties, wijkverpleegkundigen of ZZP’ers. ¬†Altijd in overleg met u.
Natuurlijk is het belangrijk dat uw zorgverlener goed aardt in Nederland. Daarom wordt uw zorgverlener intensief begeleid door een speciaal toegewezen zorgmanager. Daarnaast organiseren wij educatieve workshops, een cursus Nederlands en culturele uitjes. Zo werken onze zorgverleners met plezier voor u.

Hoe werkt Zuster in Huis?

Voor wie is Zuster in Huis?

Meer over

Zuster in Huis in de media

Hier vindt u artikelen, interviews op tv en radio over de dienstverlening van Zuster in Huis. Zuster in Huis is een onderdeel van Global Care Capacity BV.

Klanten over Zuster in Huis

Onze klanten, hun familieleden en onze partners bij o.a. ziekenhuizen ervaren de zorg van een inwonende zorgverlener als zeer kwalitatief.