Voor wie is onze 24 uurs zorg geschikt?

De inzet van een inwonende, buitenlandse zorgverlener is geschikt voor zorgvragers die (tijdelijk) intensieve 24 uurs zorg nodig hebben en/of niet zelfstandig thuis kunnen wonen. Met de inwonende zorgverlener bepaalt u zelf wanneer en welke zorg u wilt krijgen. De zorgverlener biedt verzorging, begeleiding en dagelijkse hulp, nauwkeurig afgestemd op uw wensen en behoeftes.

In andere Europese landen, zoals Duitsland, is het de normaalste zaak van de wereld. Een inwonende, buitenlandse zorgverlener.

De inwonende zorgverlener is geschikt voor families met kinderen, ouderen en mindervaliden die:

– ongeplande zorg nodig hebben, zowel overdag als ‘s nachts.
– zoveel mogelijk ondersteund willen worden door één persoon i.p.v. diverse zorgverleners.
– in aanmerking komen voor een Zorg Zwaarte Pakket (ZZP) (verzorging en begeleiding)

Hoe werkt Zuster in Huis?

Voor wie is Zuster in Huis?

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat uw zorgverlener deskundig is op het gebied van deze ziekte.

 

Lees meer

24 uurs Dementie zorg

24 uurs Dementie zorg

De 1-op 1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en zijn/haar familieleden.

Lees meer

24 uurs MS zorg

24 uurs MS zorg

Het verloop van een spierziekte als MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dit vergt veel zorg.
Lees meer

24 uurs zorg

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft zoals palliatieve zorg, revalidatie en zorg bij ouderdom.
Lees meer

Meer over

Zuster in Huis in de media

Hier vindt u artikelen, interviews op tv en radio over de dienstverlening van Zuster in Huis. Zuster in Huis is onderdeel van Global Care Capacity BV.

Klanten over Zuster in huis

Onze klanten, hun familie leden en onze partners bij o.a. ziekenhuizen ervaren de zorg van een inwonende zorgverlener als zeer kwalitatief.